Izleti

Dvodnevni izlet: šetnja po Bilogori, Križnica i rafting po Dravi

U periodu od 01.01.-15.05.2024. kuća za odmora Azzuro i turistička agencija Draft organiziraju dvodnevni izlet po Bilogori i Križnici.

Niste još imali prilike upoznati Bilogoru? Onda je ovo odlična prilika za Vas. Kuća za odmor Azzuro smještena je u podnožju Bilogore okružena predivnim krajolikom nudi sve što Vam treba za opuštanje.

U pratnji stručnog vodstva imat ćete priliku upoznati Bilogoru kroz laganu šetnju, a po završetku šetnje dolazite do najvećeg Klopoca gdje vas očekuje stručno vodstvo i degustacija podravskih vina. Nakon istraživanja prirode i po dolasku u kuću slijedi vrijeme za opuštanje. Na odlasku iz kuće za odmor “Azzuro” postoji mogućnost posjetiti viseći most koji spaja Pitomaču sa podravskim otokom Križnica.

Plan dvodnevnog izleta po Bilogori:
– do 11:00 sati dolazak u kuću za odmor Azzuro
– u 12:00 šetnja stazom po Bilogori uz vodiča (dužina staze je 8 km i prolazi kroz šume i vinograde; odmor u izletištu TIC Klopotec, posjet radarskom centru na Lipici i natrag u kuću Azzuro)
– od 17:00 sati večera i odmor u kući za odmor Azzuro (sauna, jacuzzi) i noćenje
– u 10:00 odlazak

Na odlasku se može po potrebi posjetiti viseći most koji spaja Pitomaču sa podravskim otokom Križnica i centar za posjetitelje Križnica ili rafting po Dravi u trajanju od 2 sata.

Cijena aranžmana:
– noćenje za 11 osoba sa korištenjem saune i jacuzzia – 226,00 €
– obilazak TIC Klopotec 3 – € po osobi
– degustacija 3 vrste vina – 11 € po osobi (nije obvezno)
– catering – 15,00 € po osobi (nije obvezno)
– rafting po Dravi sa stručnim vodstvom – 25 € po osobi (nije obvezno)

Možete i osobno napraviti roštilj ili peku jer kuća za odmor Azzuro ima veliku zidanu pečenjaru, dvije peke i dva roštilja

Sve informacije i rezervaciju termina možete dobiti na:
098 416 727 Alan Pintarić

Dodatne informacije o okolici potražite na